informeel overleg tussen vermogensbeheerders.

Ons Team

Een klein hecht team van betrokken en door de wol geverfde vermogensbeheerders. Specialisten die altijd voor je klaar staan.

Wij zijn Noordam

Als vermogensbeheerders werken we nauw samen met onze cliënten. Ben jij benieuwd wie straks jouw vermogen zal beheren? We stellen onszelf graag aan je voor.

Vermogensbeheerder Jeroen Scheffer.

Michiel Beukers

Als echte Spakenburger stroomt het ondernemersbloed Michiel door de aderen. Voortkomend uit een sociaal en empathisch karakter, is hij zeer betrokken bij alles wat belangrijk voor hem is. Of dit nu gaat om zijn bedrijf, gezin of SV Spakenburg: alles wat hij doet, gebeurt vol overgave. Michiel is integer en oprecht. Een perfecte match voor Noordam Vermogensbeheer, waar hij sinds 2013 aandeelhouder is en vanaf 2020 eigenaar.

Vermogensbeheerder Jeroen Scheffer.

Jeroen Scheffer

Loyaliteit is kenmerkend voor het karakter van Jeroen. Dat bewijst niet alleen zijn jarenlange voormalige dienst bij de Rabobank, maar ook de goede relatie met oprichter Frits Noordam, die stamt uit 1989. De combinatie van Noord-Hollandse eerlijkheid met een zeer betrouwbaar en vriendelijk karakter maken Jeroen tot een onmisbare duizendpoot binnen Noordam, waar hij in 2007 is toegetreden als directeur. Jeroen staat voor iedereen klaar, is gek op gezelligheid en neemt voor het werk graag een duik in het zwembad.

Vermogensbeheerder Jan Jansens.

Gerrit Hop

Na jarenlang werkzaam geweest te zijn op verschillende dealingrooms voor partijen als Deutsche Bank, ABN Amro en Fortis Mees Pierson heeft Gerrit ervoor gekozen om in zijn geboortedorp Spakenburg aan de slag te gaan als vermogensbeheerder. Sinds 2010 is hij de scherpe, soms eigenwijze maar zeker ook grappige rechterhand van Michiel Beukers. Gerrit is naast zijn werk beroemd om zijn kookkunsten en voorliefde voor fietsen en voetbal.

Vermogensbeheerder Jan Jansens.

Jan Jansens

Jan Jansens heeft Zeeuwse roots, woont in de Betuwe en heeft gewerkt voor het Nederlandse pensioenfonds van Unilever waar hij verantwoordelijk was voor de intern beheerde aandelenportefeuille waarbij zeer goede resultaten zijn behaald. Nadat de wereldwijde fondsen hun beleggingen hadden ondergebracht in Univest Company heeft hij dit beheer gecombineerd met het monitoren van een aantal externe mandaten. Wat Jan het meest siert is zijn enthousiasme over aandelen, en hij praat daar het liefst de hele dag over.

Michelle Hop

Sinds begin 2021 is Michelle werkzaam bij Noordam en daar zijn we maar wát blij mee. Als onze administratieve duizendpoot ondersteunt zij onze back-office, focust ze zich op de marketing en helpt ze met commerciële activiteiten vanaf kantoor. Met Michelle hebben wij ons team uitgebreid met écht financieel talent en ze bezit ook nog eens uitstekende organisatorische kwaliteiten. Binnen korte tijd heeft Michelle zich onmisbaar gemaakt in ons team.

Remi Lievense

Remi is een trotse Zeeuw, geboren in Brouwershaven en woont al geruime tijd met zijn vrouw Ellen in Zierikzee. In zijn vrije tijd is hij nog steeds actief in het voetbal en is hij trainer van MZC'11 2. Remi is bijna 23 jaar beleggingsadviseur geweest voor de Rabobank, eerst in Rotterdam en later vanuit Zierikzee. Sinds januari 2024 versterkt hij ons team vanuit ons kantoor in Zierikzee. Hij zoekt altijd de juiste beleggingsoplossingen vanuit de wensen van de klant. Daarbij bouwt hij langdurige relaties op, waar de gesprekken verder gaan dan alleen over aandelen.

Rolinda Beukers

Al jaren ondersteunt Rolinda het team van Noordam achter de schermen. Sinds het begin van 2024 zijn haar werkzaamheden meer naar de voorgrond getreden. Met aangescherpte regels en strengere dossiercontroles van de banken, biedt zij de extra paar handen die we nodig hebben. Rolinda is getrouwd met Michiel en is net als hem wekelijks op het voetbalveld te vinden, maar dan wel bij 'rivaal' VV IJsselmeervogels. Is het niet om hun kinderen aan te moedigen, dan draagt ze haar steentje wel bij als vrijwilliger.

Misschien ook interessant voor jou?

Nieuws

Gratis financieel plan

Krijg zicht op je huidige financiële situatie en ontdek hoe je jouw dromen en doelen kunt bereiken.

Lees meer

Blijf op de hoogte

De markt is continu in beweging. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we praten je elke maand bij.

Meld je aan