Welkom bij Noordam.

Het is goed te weten dat wij cookies gebruiken om jouw gebruikerservaring te verbeteren. In onze privacy-verklaring lees je hoe we jouw persoonlijke gegevens verwerken.

WeigerenAccepteren

Zet je vermogen
aan het werk.

Je hebt een grote erfenis gekregen, jarenlang gespaard of een mooie bonus gekregen waardoor je nu vermogend bent. Of je belegt al zelf en je bent niet tevreden over de behaalde resultaten. Heb je wel eens overwogen om je geld door een vermogensbeheerder te laten beleggen? 

De energiecrisis, de stikstofcrisis, oorlog in Oekraïne, een aanstaande recessie. De onheilspellende berichten stapelen zich op, maar is het nu echt al zo slecht gesteld met de economie of valt het nog mee? Ons klantenbestand is breed qua type ondernemers waardoor we in veel uiteenlopende markten inzicht hebben vanuit de bron, namelijk de ondernemer zelf. Waardevolle kennis, niet alleen voor onszelf, maar ook voor andere ondernemers. 

“Bij Noordam streven we altijd naar de optimale balans tussen risico en rendement.”

Veilig of avontuurlijk?
Aan jou de keuze.

Jouw doelstellingen, maar ook de manier hoe jij in het leven staat vormen onze leidraad bij het samenstellen van jouw persoonlijke beleggingsportefeuille. Zo zijn obligaties een relatief veilige keuze. Ben je wat avontuurlijker ingesteld? Dan adviseren we een hoger percentage aandelen. Aandelen kunnen flink zakken in waarde, maar kunnen ook stijgen waar je als belegger enorm van kunt profiteren. Investeren via Noordam betekent sowieso investeren voor de lange termijn. Want historisch onderzoek laat zien dat beleggingen over een langere periode een hoog rendement kunnen opleveren.

Persoonlijke aandacht
en 24/7 inzicht in al je beleggingen.

Jouw vermogen verdient alle zorg en aandacht. Daarom neemt jouw vaste vermogensbeheerder regelmatig contact met je op om samen de beleggingen door te nemen. Per kwartaal ontvang je een volledige rapportage met de resultaten. Bovendien heb je via de app of de website 24/7 inzicht in jouw portefeuille en rendement. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Benieuwd of beleggen en investeren iets voor jou is? Wil je ons beter leren kennen? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak en een advies voor jouw situatie.

Nieuws

Je dromen en doelen realiseren.
Het begint met een afspraak.

Wat wil je graag bereiken? Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie, een goed gesprek en een antwoord op al je vragen.

Misschien ook interessant voor jou?

Blijf op de hoogte

De markt is continu in beweging. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we praten je elke maand bij.

Meld je aan