Man die onbezorgd de krant leest terwijl zijn vermogen rendeert.

Laat je vermogen
beheren bij Noordam.

Je hebt door de jaren heen een substantieel vermogen opgebouwd. Maar hoe zorg je ervoor dat je vermogen intact blijft? En het liefst ook nog extra rendeert? Bij Noordam kun je rekenen op je eigen vermogensbeheerder en een beleggingsstrategie op maat.

Meer rendement
uit je vermogen.

We helpen particulieren en ondernemers meer rendement uit hun vermogen te halen. Dat doen we door te beleggen in directe beleggingen zoals aandelen, vastgoed en obligaties. Ook maken we gebruik van derivaten zoals opties om de risico-rendementsverhouding te verbeteren of extra inkomen te genereren. En als er interessante emissies van aandelen of obligaties voorbijkomen dan schrijven we hier op in. Dankzij onze ervaren vermogensbeheerders en ons beproefde kwalificatiemodel is de kans groot dat jouw vermogen optimaal kan renderen.

Je persoonlijke vermogensbeheerder

Beleggingsstrategie op maat

Altijd beschikking tot je vermogen

Illustratie van een man die vermogen groter maakt op een ladder.

Jouw vermogen is bij ons in goede handen.

Vertrouwen staat bij ons centraal. Daarom heb je bij Noordam altijd inzage in je portefeuille en kun je op elk gewenst moment beschikken over je vermogen. Dat is niet alleen fijn voor onze cliënten, het dwingt ons ook om continu te presteren. 

Bij Noordam hebben we toegang tot alle beleggingsproducten – de mogelijkheden zijn dus eindeloos. Heb je zelf ideeën over de invulling van je portefeuille? We willen je volledig ontzorgen, maar bieden ook ruimte om jouw eigen ideeën en visie in de portefeuille te verwerken. Het is immers jouw vermogen en het zijn jouw investeringen.

Wil je weten of vermogensbeheer iets voor jou is? ontdek het in een vrijblijvend gesprek met een van onze vermogensbeheerders of bekijk onze brochure voor meer informatie.

Onze werkwijze

Nieuws

Je dromen en doelen realiseren.
Het begint met een afspraak.

Wat wil je graag bereiken? Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie, een goed gesprek en een antwoord op al je vragen.

Misschien ook interessant voor jou?

Gratis financieel plan

Krijg zicht op je huidige financiële situatie en ontdek hoe je jouw dromen en doelen kunt bereiken.

Lees meer

Blijf op de hoogte

De markt is continu in beweging. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we praten je elke maand bij.

Meld je aan