50 jaar Zuidwal Wedstrijden

Noordam en de Zuidwal

6
May 2024

Al jaren is Noordam vertegenwoordigd als deelnemer van de Zuidwal (bedrijven)wedstrijd: dé zeilwedstrijd tussen (voornamelijk) botters vanuit de Spakenburgse oude haven. Vorig jaar wist Noordam-eigenaar Michiel Beukers met de schippers en bemanning van de BU59 de tweede plek te bemachtigen. Over enkele dagen vindt de 50e editie van de Zuidwal plaats en in de bijbehorende jubileumkrant verscheen Noordam met onderstaand interview met Michiel Beukers

Interview van Michiel Beukers in de Zuidwal Jubileumkrant.

Lees het origineel in deze jubileumkrant op pagina 11.

Deel dit artikel
Disclaimer:
De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Tegenover de kans dat je inleg meer waard wordt, bestaat de kans dat dit niet zo is of je je inleg deels of zelfs helemaal verliest. De mate van risico verschilt per belegging.

Meer nieuws

Je dromen en doelen realiseren.
Het begint met een afspraak.

Wat wil je graag bereiken? Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie, een goed gesprek en een antwoord op al je vragen.

Gratis financieel plan

Krijg zicht op je huidige financiële situatie en ontdek hoe je jouw dromen en doelen kunt bereiken.

Lees meer

Blijf op de hoogte

De markt is continu in beweging. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we praten je elke maand bij.

Meld je aan