Een ondernemer die zelf zijn pensioen opbouwt.

Pensioenbeleggen
bij Noordam.

Pensioenbeleggen is een speciale lijfrente waarmee ondernemers pensioen kunnen opbouwen. Wil je eerder stoppen met werken, je bestaande pensioenregeling aanvullen of überhaupt beginnen met pensioen opbouwen? Met Pensioenbeleggen van Noordam werk je fiscaal-vriendelijk toe naar een ontspannen oude dag.

Een goed pensioen
is het halve werk.

Bij Noordam bouw je vermogen op voor een aanvulling op je pensioen. Je inleg wordt belegd zodat je meer kans maakt op een hoger rendement. Dat maakt op de langere termijn al gauw een groot verschil. Bovendien kun je je inleg fiscaal aftrekken, waardoor je minder belasting betaalt. Doordat de omvang van het vermogen relatief klein is, kiezen we ervoor om in ETF’s te beleggen. Zo waarborgen we een gezonde spreiding. 

Wat Pensioenbeleggen bij Noordam bijzonder maakt is dat jouw inleg actief wordt belegd door onze ervaren beleggingsspecialisten. Maandelijks wordt de juist allocatie over regio’s en sectoren gekozen en vindt er een rebalancing plaats. En dat tegen praktisch dezelfde kosten als aanbieders van standaard-oplossingen. 

Jouw inleg is fiscaal aftrekbaar 

Je betaalt geen rendementsheffing over je opgebouwde vermogen

Actief beleggingsbeleid tegen lage kosten

Illustratie van een verrekijker naar vermogensgroei.

Hoe werkt het?

Een rekening openen bij Noordam Pensioen is niet ingewikkeld en kan al vanaf een eenmalige inleg van €25.000 of €500 per maand. Op basis van je jaarruimte kun je bedragen inleggen wanneer het jou uitkomt. Ook kun je een bestaande lijfrente inbrengen. Rond je pensioendatum gebruik je het opgebouwde vermogen voor de aankoop van een lijfrente-uitkering, een aanvulling op je inkomen na je pensioen.

Benieuwd of Pensioenbeleggen iets voor jou is? Download dan ons e-book hieronder met meer informatie of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Download het E-book

Nieuws

Je dromen en doelen realiseren.
Het begint met een afspraak.

Wat wil je graag bereiken? Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie, een goed gesprek en een antwoord op al je vragen.

Misschien ook interessant voor jou?

Gratis financieel plan

Krijg zicht op je huidige financiële situatie en ontdek hoe je jouw dromen en doelen kunt bereiken.

Lees meer

Blijf op de hoogte

De markt is continu in beweging. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we praten je elke maand bij.

Meld je aan