Man die zijn vermogen beschermd voor zijn kleinkinderen.

Het familiekapitaal beschermen voor de volgende generaties.

Voor vermogende families is de bescherming van het opgebouwde kapitaal een belangrijk thema. Noordam staat al jarenlang verschillende family offices bij in het bepalen van een beleggingsstrategie voor de lange termijn.

Family first.

Het veiligstellen van het familiekapitaal voor deze en volgende generaties is een grote verantwoordelijkheid. Daarbij heeft elke familie zijn eigen dynamiek en zijn er veel verschillende belangen te behartigen. Jong, oud, ondernemer, student, rentenier - elk lid van de familie vraagt om een weloverwogen persoonlijke beleggingsstrategie. Met onze jarenlange ervaring in het beleggen op maat ondersteunen we verschillende family offices bij het beschermen en optimaliseren van het familiekapitaal. 

“De belangen zijn groot en complex. Communicatie en samenwerking maken dan het verschil.”

Illustratie van vermogensbeheerder die munten stapelt..

Wat kun je verwachten?

We gaan van start met een uitgebreide inventarisatie. Zo krijgen we een helder beeld van de behoeftes, de doelen en de huidige asset-mix. Wat ontbreekt nog in de mix? Waar liggen de kansen? Hoe kan het kapitaal beter worden beschermd of waar kan meer rendement worden behaald? Aan de hand van onze analyse en de samenstelling van het adviesteam kunnen we met elkaar bekijken hoe Noordam een toegevoegde waarde zou kunnen zijn.  

Samen kom je verder.

We geloven in de kracht van communicatie en samenwerking. We fungeren dan ook vaak als sparringpartner voor onze relaties en hun andere adviseurs. Met elkaar kom je simpelweg altijd verder. Zeker als de belangen zo complex en zo groot zijn. 

Benieuwd naar onze ervaringen met het beheren van familiekapitaal? Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak. Of bekijk onze brochure voor meer informatie.

Ja, ik wil graag een afspraak
Illustratie van drie generaties vrouwen.

Nieuws

Je dromen en doelen realiseren.
Het begint met een afspraak.

Wat wil je graag bereiken? Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie, een goed gesprek en een antwoord op al je vragen.

Misschien ook interessant voor jou?

Gratis financieel plan

Krijg zicht op je huidige financiële situatie en ontdek hoe je jouw dromen en doelen kunt bereiken.

Lees meer

Blijf op de hoogte

De markt is continu in beweging. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we praten je elke maand bij.

Meld je aan