Een ondernemer die zijn vermogen zakelijk belegt.

Beleggen vanuit
jouw onderneming.

Je doet als ondernemer goede zaken. Wellicht is zakelijk beleggen dan een interessante optie voor jou? In plaats van de winst uit te keren en privé te investeren is het namelijk in veel gevallen fiscaal interessant om vanuit de onderneming te beleggen.

Wij zijn er om jou te ontzorgen.

Beleggen gaat net als ondernemen gepaard met risico's. En als ondernemer heb je al genoeg om over na te denken. We zien het als ons belangrijkste taak om jouw vermogen te beschermen. We willen dat je rustig kunt slapen, ongeacht het beursklimaat. Daarom werken we altijd op maat, krijg je je eigen vermogensbeheerder en houden we continu de vinger aan de pols van jouw beleggingen. Ook heb je bij Noordam altijd de beschikking over je vermogen.

“Bij Noordam streven we altijd naar de optimale balans tussen risico en rendement.”

Illustratie van persoon met verschillende beleggingen.

Veilig of avontuurlijk?
Aan jou de keuze.

Jouw doelstellingen, maar ook de manier hoe jij in het leven staat vormen onze leidraad bij het samenstellen van jouw persoonlijke beleggingsportefeuille. Zo zijn obligaties een relatief veilige keuze. Ben je wat avontuurlijker ingesteld? Dan adviseren we een hoger percentage aandelen. Aandelen kunnen flink zakken in waarde, maar kunnen ook stijgen waar je als belegger enorm van kunt profiteren. Investeren via Noordam betekent sowieso investeren voor de lange termijn. Want historisch onderzoek laat zien dat beleggingen over een langere periode een hoog rendement kunnen opleveren.

Persoonlijke aandacht
en 24/7 inzicht in al je beleggingen.

Jouw vermogen verdient alle zorg en aandacht. Daarom neemt jouw vaste vermogensbeheerder regelmatig contact met je op om samen de beleggingen door te nemen. Per kwartaal ontvang je een volledige rapportage met de resultaten. Bovendien heb je via de app of de website 24/7 inzicht in jouw portefeuille en rendement. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Benieuwd of zakelijk beleggen en investeren iets voor jou is? Wil je ons beter leren kennen? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak en een advies voor jouw situatie. Of bekijk onze brochure voor meer informatie.

Illustratie van een verrekijker als vermogensgroei.

Nieuws

Je dromen en doelen realiseren.
Het begint met een afspraak.

Wat wil je graag bereiken? Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie, een goed gesprek en een antwoord op al je vragen.

Misschien ook interessant voor jou?

Gratis financieel plan

Krijg zicht op je huidige financiële situatie en ontdek hoe je jouw dromen en doelen kunt bereiken.

Lees meer

Blijf op de hoogte

De markt is continu in beweging. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we praten je elke maand bij.

Meld je aan