Gratis Seminar Beschermd Beleggen met Noordam

6
February 2023

Kom naar onze gratis seminar in Goes of Eemnes.

We leven in bijzondere tijden met een hoge inflatie en afnemende economische groei. Is beleggen dan nog wel verstandig? Is het mogelijk om 'veilig' te beleggen? Tijdens onze seminar Beschermd Beleggen geven wij onze visie op diverse beleggingsproducten, met extra aandacht voor beschermd beleggen.

> De seminars hebben inmiddels plaatsgevonden; je kunt je niet meer inschrijven. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten!

Deel dit artikel
Disclaimer:
De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Tegenover de kans dat je inleg meer waard wordt, bestaat de kans dat dit niet zo is of je je inleg deels of zelfs helemaal verliest. De mate van risico verschilt per belegging.

Meer nieuws

Je dromen en doelen realiseren.
Het begint met een afspraak.

Wat wil je graag bereiken? Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie, een goed gesprek en een antwoord op al je vragen.

Gratis financieel plan

Krijg zicht op je huidige financiële situatie en ontdek hoe je jouw dromen en doelen kunt bereiken.

Lees meer

Blijf op de hoogte

De markt is continu in beweging. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we praten je elke maand bij.

Meld je aan