Welkom bij Noordam.

Het is goed te weten dat wij cookies gebruiken om jouw gebruikerservaring te verbeteren. In onze privacy-verklaring lees je hoe we jouw persoonlijke gegevens verwerken.

WeigerenAccepteren

Je vermogen opbouwen bij Noordam.

Een huis in de zon, eerder stoppen met werken, een reis om de wereld. Wil je graag vermogen opbouwen en lukt het jou om elke maand een mooi bedrag opzij te zetten? Kies dan voor onze vermogensopbouw-rekening. De meerwaarde van periodiek beleggen heeft zich namelijk wetenschappelijk bewezen.

Laat je vermogen voor je werken.

Bij Noordam bouw je vermogen op voor een aanvulling op je pensioen. Je inleg wordt belegd zodat je meer kans maakt op een hoger rendement. Dat maakt op de langere termijn al gauw een groot verschil. Bovendien kun je je inleg fiscaal aftrekken, waardoor je minder belasting betaalt. Doordat de omvang van het vermogen relatief klein is, kiezen we ervoor om in ETF’s te beleggen. Zo waarborgen we een gezonde spreiding.

Wat Pensioenbeleggen bij Noordam bijzonder maakt is dat jouw inleg actief wordt belegd door onze ervaren beleggingsspecialisten. Maandelijks wordt de juist allocatie over regio’s en sectoren gekozen en vindt er een rebalancing plaats. En dat tegen praktisch dezelfde kosten als aanbieders van standaard-oplossingen. 

Beleg mee in onze beleggingsportefeuilles

Al vanaf €500 per maand

Actief en professioneel beheer van jouw inleg

Hoe het werkt.

Een rekening openen is niet ingewikkeld en kan al vanaf een eenmalige inleg van €25.000 of €500 per maand. Jouw kapitaal wordt ondergebracht op een beleggingsrekening bij Saxo Bank. Je kunt kiezen uit drie portefeuilles: defensief, neutraal of offensief. Aan de hand van jouw situatie bekijken we samen welk profiel het beste bij jou past.

Benieuwd of een vermogensopbouw-rekening iets voor jou is? Bel of mail ons voor een afspraak, we vertellen je er graag meer over.

Ja, ik wil graag een afspraak

Nieuws

Je dromen en doelen realiseren.
Het begint met een afspraak.

Wat wil je graag bereiken? Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie, een goed gesprek en een antwoord op al je vragen.

Misschien ook interessant voor jou?

Blijf op de hoogte

De markt is continu in beweging. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we praten je elke maand bij.

Meld je aan