Werkwijze 5 STAPPEN VERWIJDERD VAN BELEGGEN Ontdek hoe
STAP 1
Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal

Wij geloven niet in standaard beleggingsoplossingen. Door jou echt te kennen, te weten wat er bij je speelt, bieden wij je iets waar iedereen naar op zoek is. Aandacht voor jouw financiële situatie, jouw risico’s, jouw aandelen en obligaties. Wij zijn Noordam Vermogensbeheer. Wij streven ernaar meer rendement uit uw vermogen te halen door op maat te beleggen. Hiermee willen wij een alternatief voor sparen bieden, waarbij wij de risico’s van het beleggen niet uit het oog verliezen. Bij beleggen is het risico groter, de waardeschommelingen zijn groter en er bestaat een mogelijkheid dat je je inleg deels verliest of helemaal verliest. Bij sparen bestaat het risico met name uit het niet bijhouden van de inflatie.

null
line4
STAP 2
Beleggingsstrategie

Ondernemende belegger

Als ondernemende belegger staat de groei van het vermogen voorop. Je bent bereid om hiervoor te kijken naar het resultaat op de langere termijn. Door aandelen te kopen van bedrijven die nu en in de toekomst de dienst uitmaken in hun sector kunnen wij een bovengemiddeld rendement realiseren.

Behoudende belegger

Als behoudende belegger is behoud van uw vermogen het belangrijkst. We kiezen daarom voor het inbouwen van zekerheden en spreiden van risico’s. We beleggen grotendeels in obligaties, aangevuld met aandelen, hedgefunds en vastgoed. Hiermee bieden wij een betrouwbaar alternatief voor sparen door de risico’s met u te bespreken en zoveel mogelijk te beperken.

STAP 3
Starten met beleggen

We openen een rekening op jouw naam bij Binck of Gilissen. Op basis van de gekozen beleggingsstrategie bouwen wij jouw eigen effectenportefeuille op.

WIL JE EEN
PERSOONLIJK GESPREK?

STAP 4
Analyseren en Rapporteren

Via mobiel of PC heb je real time inzicht in het rendement van jouw portefeuille. Hierover ontvang je per kwartaal een rapportage. Daar stopt het voor ons niet. Regelmatig persoonlijk contact vinden wij essentieel voor een succesvolle samenwerking.

SCHRIJF JE IN EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE ONTWIKKELINGEN