Vermogensbeheerder Remi Lievense

Even voorstellen: onze nieuwe collega Remi

8
January 2024

Vanaf 1 januari hebben wij een nieuwe collega: Remi Lievense.

Remi zal ons team versterken als vermogensbeheerder, met speciale aandacht voor de regio Zeeland. Vanuit ons kantoor aan de Oude Haven 16 in Zierikzee zal hij zijn werkzaamheden gaan verrichten. Remi is een trotse Zeeuw, geboren in Brouwershaven, en woont al geruime tijd met zijn vrouw Ellen in Zierikzee. In zijn vrije tijd is hij nog steeds actief in het voetbal en is hij trainer van MZC'11 2.

Na bijna 23 jaar als beleggingsadviseur voor de Rabobank te hebben gewerkt, eerst vanuit Rotterdam en later vanuit Zeeland, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Ik had het wel even gezien in de financiële sector en wilde ruimte maken voor andere belangrijke aspecten in mijn leven." Toch bleef de aantrekkingskracht van de aandelenmarkt en de effectenwereld bestaan.

"Via een gezamenlijke relatie kwam ik in contact met Remi, en in ons eerste gesprek voelde ik meteen dat Remi met zijn sterke persoonlijkheid goed bij ons team zou passen. Beleggen verleer je niet, zolang je maar interesse blijft tonen in de markt."
- Michiel Beukers

De manier waarop Remi zijn toewijding aan het bedienen van cliënten uitsprak, sluit naadloos aan bij de kernwaarden van Noordam. Altijd streven naar de juiste beleggingsoplossing vanuit de wensen van de klant. Het opbouwen van langdurige relaties met cliënten, waarbij de gesprekken verder gaan dan alleen over aandelen en obligaties.

Wij wensen Remi veel plezier en succes in zijn nieuwe rol en hopen dat hij onze Zeeuwse vestiging verder kan uitbouwen tot een vooraanstaande speler in de markt van vermogensbeheer in Zeeland.

Deel dit artikel
Disclaimer:
De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Tegenover de kans dat je inleg meer waard wordt, bestaat de kans dat dit niet zo is of je je inleg deels of zelfs helemaal verliest. De mate van risico verschilt per belegging.

Meer nieuws

Je dromen en doelen realiseren.
Het begint met een afspraak.

Wat wil je graag bereiken? Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie, een goed gesprek en een antwoord op al je vragen.

Gratis financieel plan

Krijg zicht op je huidige financiële situatie en ontdek hoe je jouw dromen en doelen kunt bereiken.

Lees meer

Blijf op de hoogte

De markt is continu in beweging. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we praten je elke maand bij.

Meld je aan