Overleg tussen vermogensbeheerders.

Sinds 2005.

Noordam helpt particulieren en ondernemers meer rendement uit hun vermogen te halen. Ook kun je bij ons terecht voor het opbouwen van vermogen, voor je pensioen bijvoorbeeld. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid van een regionale speler tot een landelijk opererende vermogensbeheerder met ruim driehonderd cliënten en 125 miljoen Euro onder beheer.

Jouw vermogen
is bij ons in goede handen.

Vermogensbeheer vraagt om een persoonlijke aanpak. Er is geen pasklaar antwoord op een markt die altijd in beweging is. En er is geen standaard-oplossing voor de wensen en behoeftes van onze cliënten. Daarom krijgt elke cliënt van Noordam een eigen vermogensbeheerder en een vermogensstrategie op maat. Vermogensbeheer dat past als een maatpak en betrokken adviseurs die continu met je meedenken: dat is wat je kunt verwachten bij Noordam. En daarom is jouw vermogen bij ons in goede handen.

Bij Noordam streven we altijd naar de optimale balans tussen risico en rendement.

Illustratie van personen op een trap als persoonlijke aandacht..

Weloverwogen investeren.

We geloven in investeren op basis van macro-economische visie en durven hierdoor strategische beleggingskeuzes te maken. We beleggen in directe beleggingen zoals aandelen, vastgoed en obligaties, soms in combinatie met exclusieve beleggingsfondsen. Ook maken we gebruik van derivaten zoals opties om de risico-rendementsverhouding te verbeteren of extra inkomen te genereren. En als er interessante emissies van aandelen of obligaties voorbijkomen dan schrijven we hier op in.

Wat willen we voor jou?

We willen dat je rustig kunt slapen, ongeacht het beursklimaat. We streven naar solide beleggingsresultaten door continu te zoeken naar de beste verhouding tussen risico en rendement. Vertrouwen staat bij ons centraal. Daarom heb je bij Noordam altijd inzage in je portefeuille en kun je op elk gewenst moment beschikken over je vermogen. Dat is niet alleen fijn voor onze cliënten, het dwingt ons ook om continu te presteren.

Illustratie van een gebouw en plant wat groeiend vermogen weergeeft.

Voor wie werken wij?

Onze cliënten zijn net zo divers als de bedrijven waar we in investeren. Van marktkoopman tot industrieel en van mediamiljonair tot de eigenaar van een loodgietersbedrijf. Maar onder onze cliënten vind je ook jonge erfgenamen en andere particulieren die om welke reden dan ook vermogend zijn geworden. Verder beheren we al sinds jaar en dag het vermogen van verschillende families.

Illustratie van twee planten die renderend vermogen laten zien.
Illustratie van een munt en plant in een handpalm als weergave van duurzaam beleggen.

Duurzaamheid? Natuurlijk.

Zowel privé als zakelijk staan we voor onze normen en waarden. Duurzaamheid is daarom een belangrijk criterium voor onze beleggingskeuzes. De bedrijven waarin we investeren worden getoetst op de wijze van besturen, sociaal ondernemerschap en de impact op ons milieu. Ook ethiek hebben we hoog in het vaandel staan: bij Noordam wordt niet geïnvesteerd in ethisch discutabele sectoren zoals wapenhandel, gokken en tabak.

Wij zijn Noordam.

Een hecht en betrokken team, dat is Noordam. We zijn beleggingsspecialisten met hart en oog voor de mens achter de beleggingsportfolio. Want jouw wensen en ideeën staan bij ons centraal. Altijd.

Ontmoet ons team
Een overleg tussen onze vermogensbeheerders.

Je dromen en doelen realiseren.
Het begint met een afspraak.

Wat wil je graag bereiken? Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie, een goed gesprek en een antwoord op al je vragen.

Nieuws

Gratis financieel plan

Krijg zicht op je huidige financiële situatie en ontdek hoe je jouw dromen en doelen kunt bereiken.

Lees meer

Blijf op de hoogte

De markt is continu in beweging. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we praten je elke maand bij.

Meld je aan