Oude Haven Zierikzee

Noordam opent kantoor in Zierikzee

11
April 2023

In aanvulling op ons kantoor in Baarn, zijn wij nu ook gevestigd in Zierikzee.

Sinds 2019 heeft Noordam middels Jan Jansens een geboren en getogen Zeeuw in het team. De afgelopen jaren hebben we vanuit zijn netwerk een grote groep Zeeuwse cliënten mogen verwelkomen. ‘Wij zijn tegenwoordig bijna wekelijks in Zeeland op bezoek bij relaties en hebben gemerkt dat er in Zeeland veel vraag is naar vermogensbeheer’ aldus Jan Jansens. Lokale aanwezigheid wordt daarbij zeer op prijs gesteld, vooral omdat hier op dit moment weinig vermogensbeheerders gevestigd zijn. Ook zijn er in deze omgeving nog geen mogelijkheden om te starten vanaf €100.000. Bovendien past de Zeeuwse mentaliteit goed bij onze bedrijfscultuur en verwachten wij hier veel mensen te kunnen voorzien van betrokken en persoonlijk vermogensbeheer.

Noordam huurt een pand aan de Oude Haven 16 in Zierikzee. We zijn nu nog druk bezig met de voorbereidingen en inrichting van het kantoor, maar vanaf 1 mei verwachten wij daar relaties te kunnen ontvangen.

We kijken uit naar fijne samenwerkingen en hopen een waardevolle toevoeging te zijn voor ondernemend Zierikzee!

Deel dit artikel
Disclaimer:
De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Tegenover de kans dat je inleg meer waard wordt, bestaat de kans dat dit niet zo is of je je inleg deels of zelfs helemaal verliest. De mate van risico verschilt per belegging.

Meer nieuws

Je dromen en doelen realiseren.
Het begint met een afspraak.

Wat wil je graag bereiken? Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie, een goed gesprek en een antwoord op al je vragen.

Blijf op de hoogte

De markt is continu in beweging. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we praten je elke maand bij.

Meld je aan