UK15

Trotse sponsor van nieuwe stichting

13
March 2023

Noordam verbindt zich met trots als eerste sponsor aan Stichting tot Behoud Schepen van de Zuyderzee.

Recent is de Stichting Behoud Schepen van de Zuyderzee opgericht. Haar voornaamste doel is om de botters te behouden in de Spakenburgse Museumhaven. De bruine vloot is in combinatie met de schitterende scheepswerf van groot maatschappelijk en economisch belang voor Spakenburg. Daarnaast bevestigt en garandeert de goedgevulde Museumhaven de identiteit van het mooie dorp.

Afgelopen vrijdag heeft de stichting haar eerste botter aangekocht: de UK15. Misschien wel de allermooiste botter in deze haven. De unieke Oostwalbotter ligt al ruim 20 jaar in Spakenburg en mag natuurlijk niet verloren gaan. Samen met oorspronkelijke schipper Julio Huygen, vormen Arend Beekhuis en Michiel Beukers het bestuur van de stichting. De botter zal ingezet worden voor educatieve doeleinden en enkele keren per jaar beschikbaar worden gesteld aan maatschappelijke doelen.

We kijken uit naar fijne samenwerkingen en streven ernaar om nog lang te kunnen genieten van de prachtige botters in Spakenburg!

De UK15 te water.
De UK15 te water.

Benieuwd naar de UK15?

Bezoek haar website door te klikken op de foto.

Deel dit artikel
Disclaimer:
De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Tegenover de kans dat je inleg meer waard wordt, bestaat de kans dat dit niet zo is of je je inleg deels of zelfs helemaal verliest. De mate van risico verschilt per belegging.

Meer nieuws

Je dromen en doelen realiseren.
Het begint met een afspraak.

Wat wil je graag bereiken? Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie, een goed gesprek en een antwoord op al je vragen.

Gratis financieel plan

Krijg zicht op je huidige financiële situatie en ontdek hoe je jouw dromen en doelen kunt bereiken.

Lees meer

Blijf op de hoogte

De markt is continu in beweging. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we praten je elke maand bij.

Meld je aan