De Noordam Regatta 2023

6
July 2023

De allereerste Noordam Regatta was een groot succes!

Afgelopen vrijdag 30 juni 2023 gingen 120 deelnemers met acht boten het water op om geld op te halen voor de authentieke botters in Spakenburg.

Het was perfect weer voor de zeilwedstrijd: overwegend zonnig met voldoende wind.
Na de race lagen alle boten ‘op de ree’ waar we genoten van versgebakken vis, een drankje en muziek.

We bedanken Ekris BMW en MINI, Savin Investment Partners, Mint Tower, Antaurus Capital Management, Imagine Fund, The Social Angels, Koelewijn's Haringinleggerij BV, Smedes Food Production, InsingerGilissen, Oppepper, Carrière-Makelaar, CMC Bedrijfsmakelaars, L.I.S. Logistics, Schaap & Van Dijk - Accountants & Belastingadviseurs, VTM Quality Services Holland B.V. en alle deelnemers voor hun bijdrage aan deze onvergetelijke dag!

Deel dit artikel
Disclaimer:
De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Tegenover de kans dat je inleg meer waard wordt, bestaat de kans dat dit niet zo is of je je inleg deels of zelfs helemaal verliest. De mate van risico verschilt per belegging.

Meer nieuws

Je dromen en doelen realiseren.
Het begint met een afspraak.

Wat wil je graag bereiken? Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie, een goed gesprek en een antwoord op al je vragen.

Gratis financieel plan

Krijg zicht op je huidige financiële situatie en ontdek hoe je jouw dromen en doelen kunt bereiken.

Lees meer

Blijf op de hoogte

De markt is continu in beweging. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we praten je elke maand bij.

Meld je aan