Onze achtergrond

Al sinds onze oprichting in 2005 heerst er een no nonsense cultuur bij ons. Wij zijn resultaatgericht, eerlijk en hebben vooral hart voor de zaak. We snappen wat ondernemende mensen beweegt, zijn daar nieuwsgierig naar en kunnen ze daarom optimaal en op maat bedienen.

null
Onze propositie
MEER RENDEMENT UIT UW VERMOGEN

Wij zorgen ervoor dat particulieren en ondernemers meer rendement uit hun vermogen halen. Dit doen wij door te beleggen in directe beleggingen zoals aandelen, vastgoed en obligaties en dit eventueel te combineren met trackers en fondsen. Daarnaast maken wij gebruik van derivaten om de risico rendementsverhouding te verbeteren of extra inkomen te genereren en wordt er ingeschreven op emissies in aandelen en obligaties.

Vertrouwen is bij ons cruciaal. Daarom bieden we klanten altijd inzage in hun portefeuille en kan men op ieder gewenst moment over zijn vermogen beschikken. Dit dwingt ons om continu te blijven presteren. Wij willen cliënten volledig ontzorgen maar bieden ook ruimte om uw eigen ideeën en visie in de portefeuille te verwerken. Het blijft uw vermogen, dus vinden wij het van groot belang dat u zich comfortabel voelt met uw beleggingen

Onze visie & missie

Visie
Wij streven ernaar om samen met onze klanten te groeien door het vermogen van de klant te laten renderen. In een wereld waarin beleggen steeds meer wordt ingevuld met standaard beleggingsoplossingen zetten wij juist in op vermogensbeheer op maat. Wij geloven in beleggen op basis van macro-economische visie en durven hierdoor strategische beleggingskeuzes te maken.

Missie
Wij willen dat onze klanten rustig kunnen slapen, ongeacht het beursklimaat. Wij bieden solide beleggingsresultaten door continu te zoeken naar de beste verhouding tussen risico en rendement.

Visie en Missie Noordam Vermogensbeheer

WIL JE EEN
PERSOONLIJK GESPREK?

WIJ ZIJN NOORDAM
Tachtig jaar beleggingservaring
Frits Noordam
Als boerenzoon is handel Frits met de paplepel ingegoten. Begonnen als beurshandelaar in Amsterdam heeft hij zich met hard werken en een flinke dosis Friese nuchterheid van moeders kant ontwikkeld tot ervaren vermogensbeheerder. Zoals het zijn afkomst betaamd is hij zeer direct, maar altijd goudeerlijk. De combinatie van een duidelijke visie en een eigenwijs karakter waren genoeg aanleiding om niet voor een baas te blijven werken. In 2005 is hij daarom Noordam Vermogensbeheer gestart.
Michiel Beukers
Als echte Spakenburger stroomt het ondernemersbloed Michiel door de aderen. Voortkomend uit een sociaal en empathisch karakter, is hij zeer betrokken bij alles wat belangrijk voor hem is. Of dit nu gaat om zijn bedrijf, gezin of SV Spakenburg: alles wat hij doet, gebeurt vol overgave. Door zijn brede interesses lijkt het soms een tikkeltje chaotisch, maar altijd integer en eerlijk. Een perfecte match voor Noordam Vermogensbeheer, waar hij sinds 2013 aandeelhouder is.
Gerrit Hop
Na jarenlang werkzaam geweest te zijn op verschillende dealingrooms voor partijen als Deutsche Bank, ABN Amro en Fortis Mees Pierson heeft Gerrit ervoor gekozen om dichtbij zijn geboortedorp Spakenburg aan de slag te gaan als vermogensbeheerder. Sinds 2010 is hij de scherpe, soms eigenwijze maar zeker ook grappige rechterhand van Michiel Beukers. Gerrit is naast zijn werk beroemd om zijn kookkunsten en voorliefde voor fietsen en voetbal.
Jeroen Scheffer
Loyaliteit is kenmerkend voor het karakter van Jeroen. Dat bewijst niet alleen zijn jarenlange voormalige dienstverband bij de Rabobank, maar ook de goede relatie met Frits die stamt uit 1989. De combinatie van Noord-Hollandse eerlijkheid met een zeer betrouwbaar en vriendelijk karakter maken Jeroen tot een onmisbare duizendpoot binnen Noordam Vermogensbeheer, waar hij in 2007 is toegetreden als directeur. Jeroen staat voor iedereen klaar, is gek op gezelligheid en neemt voor het werk graag een duik in het zwembad.
BLOG & NIEUWS
NIEUWS OVER BELEGGEN
 • 24 juli 2019
  Blog
  Juli 2019
  Sinds onze laatste nieuwsbrief zijn de beurzen de weg omhoog weer ingeslagen. Wereldwijd bieden centrale banken hoop aan beleggers door concrete uitspraken te doen over stimuleringsmaatregelen op momenten dat de economie verzwakt. Dit is voor beleggers een reden om aandelenbelangen na de dip in mei weer uit te breiden.
 • 20 juni 2019
  Blog
  Juni 2019
  Zoals eerder gemeld hebben we uit voorzorg onze belangen in aandelen in aanloop naar de zomer wat afgebouwd, om meer ruimte te maken voor hedgefunds. Uit angst voor toenemende politieke spanningen en door een gebrek aan bedrijvennieuws leek het ons verstandig om defensiever gepositioneerd de zomer in te gaan.
 • 15 mei 2019
  Blog
  Mei 2019
  De afgelopen maand zetten de beurzen de opmars van het 1e kwartaal vrolijk voort. Het optimisme werd aangewakkerd door een voorlopig uitstel van de Brexit en hoopgevende berichten met betrekking tot een handelsovereenkomst tussen de Verenigde Staten en China.