WIJ ZIJN NOORDAM
Tachtig jaar beleggingservaring
 • Als boerenzoon is handel Frits met de paplepel ingegoten. Begonnen als beurshandelaar in Amsterdam heeft hij zich met hard werken en een flinke dosis Friese nuchterheid van moeders kant ontwikkeld tot ervaren vermogensbeheerder. Zoals het zijn afkomst betaamd is hij zeer direct, maar altijd goudeerlijk. De combinatie van een duidelijke visie en een eigenwijs karakter waren genoeg aanleiding om niet voor een baas te blijven werken. In 2005 is hij daarom Noordam Vermogensbeheer gestart.
  Frits Noordam
 • Als echte Spakenburger stroomt het ondernemersbloed Michiel door de aderen. Voortkomend uit een sociaal en empathisch karakter, is hij zeer betrokken bij alles wat belangrijk voor hem is. Of dit nu gaat om zijn bedrijf, gezin of SV Spakenburg: alles wat hij doet, gebeurt vol overgave. Hij is soms een tikkeltje chaotisch, maar altijd integer en eerlijk. Een perfecte match voor Noordam Vermogensbeheer, waar hij sinds 2013 aandeelhouder is.
  Michiel Beukers
 • Na jarenlang werkzaam geweest te zijn op verschillende dealingrooms voor partijen als Deutsche Bank, ABN Amro en Fortis Mees Pierson heeft Gerrit ervoor gekozen om in zijn geboortedorp Spakenburg aan de slag te gaan als vermogensbeheerder. Sinds 2010 is hij de scherpe, soms eigenwijze maar zeker ook grappige rechterhand van Michiel Beukers. Gerrit is naast zijn werk beroemd om zijn kookkunsten en voorliefde voor fietsen en voetbal.
  Gerrit Hop
 • Loyaliteit is kenmerkend voor het karakter van Jeroen. Dat bewijst niet alleen zijn jarenlange voormalige dienst bij de Rabobank, maar ook de goede relatie met Frits die stamt uit 1989. De combinatie van Noord-Hollandse eerlijkheid met een zeer betrouwbaar en vriendelijk karakter maken Jeroen tot een onmisbare duizendpoot binnen Noordam Vermogensbeheer, waar hij in 2007 is toegetreden als directeur. Jeroen staat voor iedereen klaar, is gek op gezelligheid en neemt voor het werk graag een duik in het zwembad.
  Jeroen Scheffer
 • Als oudste zoon uit een ondernemersfamilie uit Huizen, werkt Aart al bijna 30 jaar in de professionele beleggerswereld. Vanuit het beheer van institutionele aandelenportefeuilles was Aart kind aan huis bij beursgenoteerde bedrijven. Die kennis heeft hij de achterliggende jaren aangevuld met een uniek Aandelen Waarderingsmodel dat ruim 260 beursgenoteerde bedrijven uit de Benelux en Duitsland rangschikt naar mate van aantrekkelijkheid voor investeerders. Het Model wil van de emotie van beleggers gebruik maken, door de best presterende en renderende bedrijven tegen de laagste waardering aan te kopen. Al ruim 8 jaar bewijst Aart daarmee voor klanten uitstekende resultaten te behalen. We zijn dan ook zeer verheugd dat Aart per 1 juli 2017 het team van Noordam is komen versterken.
  Aart Veerman
 • Eric is bijna 20 jaar geleden via IMG Holland in de beleggingswereld terecht gekomen. Na een korte periode bij Binck Bank heeft Eric de overstap naar Vermogensbeheer gemaakt. Bij Velthuyse en Mulder, en later na een overname ,Beer en Van Stapele heeft Eric 14 jaar lang zijn vak als vermogensbeheerder uitgeoefend. Eric was toe aan een nieuwe uitdaging en kreeg de kans om partner te worden bij Noordam Vermogensbeheer. Naast zijn werk is Eric een netwerker die veel te vinden is op het hockeyveld. Ook is hij vaak op het water te vinden waar hij wedstrijden zeilt of met het gezin verblijft. Bij Noordam wordt Eric herenigd met Michiel Beukers waarmee hij in het verleden bij Velthuyse en Mulder ook heeft samengewerkt.
  Eric van der Ley

Onze zes adviseurs beschikken samen over ruim 80 jaar beleggingservaring en kiezen voor oplossingen met perspectief.