WIJ ZIJN NOORDAM
Tachtig jaar beleggingservaring
 • Als boerenzoon is handel Frits met de paplepel ingegoten. Begonnen als beurshandelaar in Amsterdam heeft hij zich met hard werken en een flinke dosis Friese nuchterheid van moeders kant ontwikkeld tot ervaren vermogensbeheerder. Zoals het zijn afkomst betaamd is hij zeer direct, maar altijd goudeerlijk. De combinatie van een duidelijke visie en een eigenwijs karakter waren genoeg aanleiding om niet voor een baas te blijven werken. In 2005 is hij daarom Noordam Vermogensbeheer gestart.
  Frits Noordam
 • Als echte Spakenburger stroomt het ondernemersbloed Michiel door de aderen. Voortkomend uit een sociaal en empathisch karakter, is hij zeer betrokken bij alles wat belangrijk voor hem is. Of dit nu gaat om zijn bedrijf, gezin of SV Spakenburg: alles wat hij doet, gebeurt vol overgave. Hij is soms een tikkeltje chaotisch, maar altijd integer en eerlijk. Een perfecte match voor Noordam Vermogensbeheer, waar hij sinds 2013 aandeelhouder is.
  Michiel Beukers
 • Na jarenlang werkzaam geweest te zijn op verschillende dealingrooms voor partijen als Deutsche Bank, ABN Amro en Fortis Mees Pierson heeft Gerrit ervoor gekozen om in zijn geboortedorp Spakenburg aan de slag te gaan als vermogensbeheerder. Sinds 2010 is hij de scherpe, soms eigenwijze maar zeker ook grappige rechterhand van Michiel Beukers. Gerrit is naast zijn werk beroemd om zijn kookkunsten en voorliefde voor fietsen en voetbal.
  Gerrit Hop
 • Loyaliteit is kenmerkend voor het karakter van Jeroen. Dat bewijst niet alleen zijn jarenlange voormalige dienst bij de Rabobank, maar ook de goede relatie met Frits die stamt uit 1989. De combinatie van Noord-Hollandse eerlijkheid met een zeer betrouwbaar en vriendelijk karakter maken Jeroen tot een onmisbare duizendpoot binnen Noordam Vermogensbeheer, waar hij in 2007 is toegetreden als directeur. Jeroen staat voor iedereen klaar, is gek op gezelligheid en neemt voor het werk graag een duik in het zwembad.
  Jeroen Scheffer
 • Wij zijn diep bedroefd dat op maandag 24 augustus 2020 onze collega, vriend en vader Aart Veerman na een kort ziekbed is overleden. Met zijn jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk in de beleggingswereld was hij een zeer gewaardeerd onderdeel van ons team. Zowel wij als zijn cliënten hebben Aart ervaren als een zeer integer, betrokken en geliefd mens. Wij zullen Aart missen.
  Aart Veerman (1959-2020)
 • Rutger Veerman is de zoon van Aart Veerman en de jongeling onder de Noordammers. Rutger is tijdens zijn afstudeerstage bij Noordam Vermogensbeheer verliefd geworden op het vak. Als jongvolwassene is hij met zijn frisse blik en inzet een perfecte aanvulling voor het team. Naast het werk praat Rutger graag over voetbal en koken.
  Rutger Veerman
 • Jan Jansens is de nieuwste aanwinst van ons team en brengt veel kennis en ervaring mee. Hij heeft gewerkt voor het Nederlandse pensioenfonds van Unilever waar hij verantwoordelijk was voor de intern beheerde aandelenportefeuille waarbij zeer goede resultaten zijn behaald. Nadat de wereldwijde fondsen hun beleggingen hadden ondergebracht in Univest Company heeft hij dit beheer gecombineerd met het monitoren van een aantal externe mandaten. Wat Jan het meest siert is zijn enthousiasme over aandelen, en hij praat daar het liefst de hele dag over.
  Jan Jansens