WIJ ZIJN NOORDAM
Tachtig jaar beleggingservaring
 • Als echte Spakenburger stroomt het ondernemersbloed Michiel door de aderen. Voortkomend uit een sociaal en empathisch karakter, is hij zeer betrokken bij alles wat belangrijk voor hem is. Of dit nu gaat om zijn bedrijf, gezin of SV Spakenburg: alles wat hij doet, gebeurt vol overgave. Hij is soms een tikkeltje chaotisch, maar altijd integer en eerlijk. Een perfecte match voor Noordam Vermogensbeheer, waar hij sinds 2013 aandeelhouder is.
  Michiel Beukers
 • Na jarenlang werkzaam geweest te zijn op verschillende dealingrooms voor partijen als Deutsche Bank, ABN Amro en Fortis Mees Pierson heeft Gerrit ervoor gekozen om in zijn geboortedorp Spakenburg aan de slag te gaan als vermogensbeheerder. Sinds 2010 is hij de scherpe, soms eigenwijze maar zeker ook grappige rechterhand van Michiel Beukers. Gerrit is naast zijn werk beroemd om zijn kookkunsten en voorliefde voor fietsen en voetbal.
  Gerrit Hop
 • Loyaliteit is kenmerkend voor het karakter van Jeroen. Dat bewijst niet alleen zijn jarenlange voormalige dienst bij de Rabobank, maar ook de goede relatie met Frits die stamt uit 1989. De combinatie van Noord-Hollandse eerlijkheid met een zeer betrouwbaar en vriendelijk karakter maken Jeroen tot een onmisbare duizendpoot binnen Noordam Vermogensbeheer, waar hij in 2007 is toegetreden als directeur. Jeroen staat voor iedereen klaar, is gek op gezelligheid en neemt voor het werk graag een duik in het zwembad.
  Jeroen Scheffer
 • Rutger Veerman is de zoon van Aart Veerman en de jongeling onder de Noordammers. Rutger is tijdens zijn afstudeerstage bij Noordam Vermogensbeheer verliefd geworden op het vak. Als jongvolwassene is hij met zijn frisse blik en inzet een perfecte aanvulling voor het team. Naast het werk praat Rutger graag over voetbal en koken.
  Rutger Veerman
 • Jan Jansens heeft Zeeuwse roots, woont in de Betuwe en heeft gewerkt voor het Nederlandse pensioenfonds van Unilever waar hij verantwoordelijk was voor de intern beheerde aandelenportefeuille waarbij zeer goede resultaten zijn behaald. Nadat de wereldwijde fondsen hun beleggingen hadden ondergebracht in Univest Company heeft hij dit beheer gecombineerd met het monitoren van een aantal externe mandaten. Wat Jan het meest siert is zijn enthousiasme over aandelen, en hij praat daar het liefst de hele dag over.
  Jan Jansens
 • Sinds begin 2021 is Michelle werkzaam bij Noordam en daar zijn we maar wát blij mee. Als onze administratieve duizendpoot ondersteunt zij onze back-office en helpt ze met commerciële activiteiten vanaf kantoor. Met Michelle hebben wij ons team uitgebreid met écht financieel talent en ze bezit ook nog eens uitstekende organisatorische kwaliteiten. Binnen korte tijd heeft Michelle zich onmisbaar gemaakt in ons team!
  Michelle Hop
 • Michael Mol werkt, naast zijn studie Economics and Business Economics aan de Universiteit van Amsterdam, bij Noordam Vermogensbeheer als bijbaan. Hij is bijzonder ambitieus en heeft de juiste interesse in beleggen: in de coronaperiode leerde hij dit zichzelf aan! Vervolgens klopte hij bij ons aan om dit op professioneel gebied verder te ontwikkelen. Een aantal dagen per week ondersteunt hij ons team op het gebied van research, data-analyse en ordering. Zowel zijn positieve insteek als sociale karakter maken dat hij goed past in ons team. In zijn vrije tijd voetbalt Michael in de A-selectie van AFC.
  Michael Mol
 • Jurian heeft de afgelopen vijf jaar in verschillende functies bij LYNX gewerkt. Hij is begonnen als account manager voor particuliere beleggers, waar na één jaar al snel de overstap werd gemaakt naar LYNX Professional Services om service te verlenen aan vermogensbeheerders, hedge funds en professionele handelaren. Ondere andere door het contact via het Imagine Fund, leerde Jurian ook Noordam Vermogensbeheer goed kennen. De geboren Spakenburger woont in Amsterdam, sport graag in zijn vrije tijd, houdt van reizen en vindt familie belangrijk.
  Jurian Duijst