Lunchwebinar, woensdag 13 maart 2024

Beleggingsstrategie: Duurzame groei of dividend?

23
February 2024

Leer meer over hoog inkomen genereren uit een beleggingsportefeuille.

Op woensdagmiddag 13 maart om 12:00 uur nemen we je in een interactief webinar mee door verschillende beleggingsstrategiën. Ontdek welke bij jou past en maak kennis met de actuele strategie van Noordam. Daarnaast bespreken we de mogelijkheden om periodieke inkomsten te genereren: hoe profiteer je van de gestegen rente en selecteer je de beste hoog dividendaandelen? Ook introduceren we een nieuw product: de Noordam Inkomensportefeuille. Tot slot geven we je onze top 3 dividendaandelen.

Meer weten of aanmelden? Dat kan via deze pagina, hopelijk tot dan!

Deel dit artikel
Disclaimer:
De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Tegenover de kans dat je inleg meer waard wordt, bestaat de kans dat dit niet zo is of je je inleg deels of zelfs helemaal verliest. De mate van risico verschilt per belegging.

Meer nieuws

Je dromen en doelen realiseren.
Het begint met een afspraak.

Wat wil je graag bereiken? Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie, een goed gesprek en een antwoord op al je vragen.

Gratis financieel plan

Krijg zicht op je huidige financiële situatie en ontdek hoe je jouw dromen en doelen kunt bereiken.

Lees meer

Blijf op de hoogte

De markt is continu in beweging. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we praten je elke maand bij.

Meld je aan