In 30 minuten onze tips en visie over beleggingsproducten.

Succesvol eerste webinar in 2024

5
February 2024

Vorige week vond ons eerste webinar van 2024 plaats. Met 73 enthousiaste deelnemers en veel positieve reacties kunnen we stellen dat dit een groot succes was!

Tijdens het webinar nam Michiel Beukers, eigenaar van Noordam, het publiek mee in onze beleggingsvisie voor dit jaar. In een half uurtje tijd bood hij een interessant overzicht van diverse investeringsmogelijkheden. Zo kwam ter sprake waar je op dit moment de hoogste rente kunt krijgen en hoe het nu zit met cryptovaluta. Daarnaast voorzag Michiel het publiek van zijn beleggingstips en onthulde hij zijn favoriete aandelen voor 2024.

We zijn erg tevreden over de opkomst en de actieve deelname van de aanwezigen. De hoeveelheid positieve reacties maakt ons duidelijk dat er veel behoefte is aan toegankelijke informatiebronnen op het gebied van beleggen. Daarom staat ons volgende webinar al weer gepland! Houd onze socialmedia kanalen in de gaten voor de datum of meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Heb je het webinar gemist?

Geen probleem, via onderstaande link kun je de replay eenvoudig terugkijken wanneer het jou uitkomt.
Laat ons vooral weten wat je ervan vond! En heb je achteraf nog vragen? Stel ze gerust, onze vermogensbeheerders staan altijd voor je klaar.

Bekijk het webinar hier.

Deel dit artikel
Disclaimer:
De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Tegenover de kans dat je inleg meer waard wordt, bestaat de kans dat dit niet zo is of je je inleg deels of zelfs helemaal verliest. De mate van risico verschilt per belegging.

Meer nieuws

Je dromen en doelen realiseren.
Het begint met een afspraak.

Wat wil je graag bereiken? Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie, een goed gesprek en een antwoord op al je vragen.

Gratis financieel plan

Krijg zicht op je huidige financiële situatie en ontdek hoe je jouw dromen en doelen kunt bereiken.

Lees meer

Blijf op de hoogte

De markt is continu in beweging. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we praten je elke maand bij.

Meld je aan