Jouw vermogen
is bij ons in
goede handen.

Wij zijn Noordam Vermogensbeheer. We helpen je om meer rendement uit je vermogen te halen door op maat te beleggen. Dat doen we al sinds 2005 met al onze aandacht en betrokkenheid.

Onze werkwijze

Bescherm je vermogen.

Je hebt je schaapjes al aardig op het droge, maar wil je vermogen veilig stellen en er in de toekomst het liefst nog beter bijzitten. Nadat we samen jouw doelen in kaart hebben gebracht gaan we aan de slag met een beleggingsplan dat volledig op jou is toegesneden. Aan de hand van de trends en ontwikkelingen stellen we je investeringen continu bij voor het beste resultaat. Jouw vermogen behouden en uitbouwen, dat is het doel.

Lees meer over Vermogensbeheer

Bouw je vermogen op.

Wil je heel bewust toewerken naar een groter vermogen? Misschien heb je wel een financieel doel in gedachten? Een huis in de zon, eerder stoppen met werken, een reis om de wereld. Als het je geen moeite kost om elke maand een mooi bedrag opzij te zetten voor een hoger doel, dan kunnen wij je goed helpen bij het behalen van je financiële ambitie. Met onze vermogensopbouw-rekening bijvoorbeeld. Een groter vermogen, dat is het doel.

Lees meer over Vermogensopbouw

Bouw je pensioen op.

Het gaat goed met je bedrijf, maar je pensioen - ja, daar was je nog niet aan toegekomen. Een tip van ons: wacht niet te lang met het opbouwen van je pensioen. Het kan al heel eenvoudig met onze lijfrente-oplossing bijvoorbeeld. De bedragen die je inlegt kun je fiscaal aftrekken, waardoor je minder belasting betaalt. Door je geld te beleggen maak je kans op een beter rendement en dat kan op de langere termijn een groot verschil maken. Een hoger pensioen, dat is het doel.

Lees meer over Pensioenbeleggen

Wat is jouw situatie?

Vertel ons jouw uitgangspunt en ontdek wat Noordam in deze fase van je leven voor jou kan betekenen.

Ik heb spaargeld

Je hebt jaren geld opzij gezet en zo een flink bedrag gespaard. Of misschien heb je een grote financiële meevaller gekregen en het bedrag op de spaarrekening gezet. Sparen was inderdaad heel lang de meest veilige manier om je vermogen te behouden. Maar door de lage rentestand en inflatie wordt je spaargeld tegenwoordig juist minder waard. Is beleggen misschien iets voor jou? 

Lees meer over vermogensbeheer

Illustratie van plant als startkapitaal.
Ik heb een financieel doel

Je hebt een serieus vermogen op je rekening staan, maar je wil meer. Want je doel is helder, je hebt een streefbedrag in gedachten. Het is een ambitieus bedrag want je droomt graag groot. We stellen voor jou persoonlijk een strategisch beleggingsplan op waarbij we heel concreet aan de slag gaan voor jouw financiële doel.

Lees meer over vermogensopbouw

Illustratie van plant als startkapitaal.
Ik heb een winstreserve

Je doet als ondernemer goede zaken. Wellicht is zakelijk beleggen dan een interessante optie voor jou? In plaats van de winst uit te keren en privé te investeren is het namelijk in veel gevallen fiscaal interessant om vanuit de onderneming te beleggen. Aan de hand van jouw situatie en ambities maken we een zakelijke beleggingsstrategie op maat.

Lees meer over vermogensbeheer

Illustratie van plant als startkapitaal.
Ik heb een erfenis gekregen

Het verlies van een dierbare heeft vaak een grote impact op je leven. In emotionele zin, maar ook in praktische zin. Er moet van alles worden geregeld en er komt veel op je af. En dan is er ook nog de erfenis. Je hebt een significant bedrag geërfd, maar de kans is groot dat je nog geen scherp beeld hebt wat je ermee gaat doen. We helpen je graag vrijblijvend bij het in kaart brengen van de mogelijkheden.

Lees meer over vermogensbeheer

Illustratie van plant als startkapitaal.
Ik wil eerder stoppen met werken

Je werkt hard en één ding weet je zeker: je wil ruim vóór je 67e gaan rentenieren. Of misschien ben je nog jong en weet je nu al dat je op je vijftigste van je vrijheid wil genieten. Met onze lijfrente-oplossing bieden we een fiscaal-vriendelijk pad naar jouw pensioendoel.

Lees meer over pensioensbeleggen

Illustratie van plant als startkapitaal.
Ik beheer een family office

Het veiligstellen van het familiekapitaal voor deze en volgende generaties is een grote verantwoordelijkheid. Elke investeringsbeslissing heeft immers impact op de hele familie. Omdat we al jarenlang ervaring hebben met het begeleiden van familiekapitaal weten we als geen ander hoe belangrijk het is om weloverwogen keuzes te maken. Daar helpen we je graag bij.

Lees meer over family office

Illustratie van plant als startkapitaal.
 Een man met een fiets die periodiek vermogen belegt.

Wij zijn Noordam.

Een hecht en betrokken team, dat is Noordam. We zijn beleggingsspecialisten met hart en oog voor de mens achter de beleggingsportfolio. Want jouw wensen en ideeën staan bij ons centraal. Altijd.
Ontmoet het team

Je dromen en doelen realiseren.
Het begint met een afspraak.

Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie, een goed gesprek en een antwoord op al je vragen. Liever ergens anders afspreken? Wij komen graag bij jou langs.

Gratis financieel plan

Krijg zicht op je huidige financiële situatie en ontdek hoe je jouw dromen en doelen kunt bereiken.

Lees meer

Blijf op de hoogte

De markt is continu in beweging. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we praten je elke maand bij.

Meld je aan