OUR BLOG

22 dec 2017

Vooraankondiging lancering Imagine Fund

In januari 2018 gaat het Imagine Fund live. Dit is een nieuw beleggingsfonds dat investeert in technologie. Het Imagine Fund ontstaat vanuit een samenwerking tussen Noordam Vermogensbeheer, Laurens Ockhuisen en Arjan Ockhuisen. Vanuit Noordam Vermogensbeheer gaat Michiel Beukers samen met Laurens Ockhuisen het bestuur vormen van het Imagine Fund.

Verder zijn Arjan Ockhuisen en Frits Noordam als investeerder en adviseur aan het fonds verbonden. Het fonds wordt opgericht omdat wij als groep ergens in geloven: “Technologie gaat de nabije toekomst en onze manier van leven, drastisch veranderen”. Volgens Bill Gates, oprichter van Microsoft, staan we “aan de voet van een technologie revolutie”. Deze ‘technologie revolutie’ staat er in sneltreinvaart aan te komen en gaat zoveel veranderingen met zich mee brengen, dat het voor vele allemaal nog maar moeilijk voor te stellen is.

Het Imagine Fund bereidt zich voor op deze revolutie door te investeren in die bedrijven die de toekomst wezenlijk zullen veranderen. Wie verdient het meest aan trends als Artificial Intelligence, Virtual Reality, Blockchain, Robotics etc etc.

Er wordt op dit moment een speciaal ‘Imagine Team’ opgericht, dat bestaat uit externe specialisten op het gebied van de trends die wij volgen. Het Imagine team zal ons ondersteunen bij het selecteren van onze beleggingen

Wij willen u op korte termijn veel meer vertellen over het Imagine Fund en zullen binnenkort de eerste presentatie aankondigen. Om op de hoogte te blijven van het Imaginefund, kunt u zich reeds inschrijven voor de nieuwsbrieven van het fonds via www.if.nl.

What IF?
Not only is it our slogan, it is the question we ask ourselves every single day. What if drones deliver our groceries? What if our cars drive themselves? And what if your next pet is a robot?

At Imagine Fund we search for investment opportunities that will radically change the way we live. Our team focusses solely on listed companies. We embrace the future and look forward to the potential that technology brings.

Join us, and let’s imagine the future together.

wesley