OUR BLOG

25 mrt 2022

Jurian Duijst versterkt het team van Noordam Vermogensbeheer

Het afgelopen jaar hebben we bij Noordam Vermogensbeheer een flinke groei gekend in het aantal cliënten. We waren hierdoor al enige tijd op zoek naar versterking van ons team met een allround vermogensbeheerder. Met Jurian Duijst hebben we een ervaren en talentvolle kracht aan ons weten te binden die uitstekend in onze bedrijfscultuur past. Binnen ons team krijgt Jurian de verantwoordelijkheid voor een eigen klantenportefeuille.

 

“We hadden Jurian al een tijdje in het vizier…’’

 

Jurian heeft de afgelopen vijf jaar in verschillende functies bij LYNX gewerkt. Hij is begonnen als account manager voor particuliere beleggers, waar na één jaar al snel de overstap werd gemaakt naar LYNX Professional Services om service te verlenen aan vermogensbeheerders, hedge funds en professionele handelaren. Ondere andere door het contact via het Imagine Fund, leerde Jurian ook Noordam Vermogensbeheer goed kennen. De geboren Spakenburger woont in Amsterdam, sport graag in zijn vrije tijd, houdt van reizen en vindt familie belangrijk.

Noordam Vermogensbeheer heeft haar team nu uitgebreid met een extra vermogensbeheerder waarmee wij ruim 350 relaties bedienen. Door deze uitbreiding kunnen we toekomstige groei weer beter aan zonder de zorg en aandacht voor de cliënt te verliezen.

michiel