OUR BLOG

04 okt 2019

Fine Art & Antiques Fair

Wij, als Noordam Vermogensbeheer, zijn er trots op dat we weer als marketingpartner op de Fine Art & Antiques Fair in Kasteel Groeneveld mochten staan. Ondanks de mindere weersomstandigheden kunnen we terugkijken op een sfeervolle Fair boordevol kunst, antiek en gezelligheid.

Zoals u weet verloten wij als marketingpartner een heerlijk zes-gangen diner in het Rijks, het restaurant van het Rijksmuseum. In 2014 opende het restaurant zijn deuren, en sinds 2016 is het de trotse eigenaar van een Michelinster.

Om kans te maken op deze culinaire prijs, vroegen wij u antwoord te geven op de vraag ‘In welke jaar overleed Rembrandt?’ De meesten van u wisten het goede antwoord te geven op deze vraag. Rembrandt overleed in 1669. Dit jaar is het dus 350 jaar geleden en daarom heeft het Rijksmuseum 2019 in het teken gezet van Rembrandt.

De winnaar van dit zes-gangen diner maken wij bekend op 11 oktober 2019. Houd onze website www.noordamvb.nl dus in de gaten en wie weet zit ú binnenkort aan tafel met Rembrandt!

Mocht u meer over onze dienstverlening willen weten dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Team Noordam Vermogensbeheer

Onze beleggingsvisie >

wesley