OUR BLOG

01 sep 2017

Eric van der Ley maakt de overstap naar Noordam Vermogensbeheer.

Recent is Eric van der Ley (45) het team van Noordam Vermogensbeheer komen versterken. Eric heeft meer dan 15 jaar in Amsterdam gewerkt voor o.a. IMG Holland, Velthuyse -Mulder en de laatste jaren voor Beer & Van Stapele wealth management. In de tijd bij Velthuyse -Mulder heeft Eric enige jaren samengewerkt met Michiel Beukers.

“Ik heb met Eric destijds altijd goed samengewerkt en na mijn vertrek hebben we altijd contact gehouden. Toen ik hoorde dat Eric toe was aan een nieuwe uitdaging hebben we er gelijk werk van gemaakt ” aldus Michiel Beukers.  Eric kent de regio goed, hij komt zelf uit het Gooi en is actief in het verenigingsleven. Eric zal bij Noordam Vermogensbeheer zijn eigen relaties bedienen en meer als ondernemer werkzaam zijn. De komende tijd zal Eric zijn eigen klantportefeuille gaan opbouwen.

“Nadat ik bijna 14 jaar met veel plezier voor een van de grootste vermogensbeheerders van het land heb gewerkt, was ik toe aan nieuwe en vooral meer ondernemende uitdaging. Toen ik bij Noordam vermogensbeheer de kans kreeg om partner te worden was de keus snel gemaakt. Noordam vermogensbeheer heeft de afgelopen jaren goed gepresteerd voor haar cliënten en staat voor persoonlijke aandacht. Buiten het goede trackrecord van de behaalde rendementen over de afgelopen jaren, heb je als partner meer commitment met je relaties. Het belang van de cliënt is tenslotte ons belang. Dit is een voordeel dat geen enkele grootbank meer kan bieden” aldus Eric van der Ley.

Wij zien in Eric een versterking voor Noordam Vermogensbeheer en wij denken met Eric ons werkgebied verder te kunnen verbreden. Wij wensen Eric dan ook alle succes toe.

Wil je weten wat Eric en Noordam vermogensbeheer voor je kan betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact op tel: 035-5483222 of eric@noordamvb.nl .

wesley