Adviesgesprek of portefeuillecheck?

Aandacht voor uw beleggingsportefeuille in goede tijden maar zeker ook nu!
Financiële markten zijn continu in beweging, verandering in macro-economische omstandigheden zorgen voor nieuwe uitdagingen, maar zeker ook voor kansen. Kiezen voor de juiste beleggingen is lastiger dan ooit. Onderkent uw adviseur of beheerder de actuele risico’s voldoende en is uw effectenportefeuille goed ingericht om te profiteren bij een herstel van de aandelenmarkten? Een second-opinion kan tot verhelderende inzichten leiden. Wij bieden u, geheel vrijblijvend, een gratis check van uw effectenportefeuille.


Vertel ons uw verhaal!
Wij zijn benieuwd naar alles wat u te zeggen heeft. Want elke klant is uniek. Vertel ons wat u de komende jaren met uw vermogen wilt gaan doen. Wij luisteren graag naar al uw plannen en ideeën. Zeg ons of u behoudend of ondernemend in het leven staat en inspireer ons met uw enthousiasme en drive. We denken graag met u mee over mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Heeft u al een bestaande portefeuille?

Stuur een overzicht van uw huidige portefeuille naar info@noordamvb.nl onder vermelding van ‘Portefeuillecheck’ inclusief naam, telefoonnummer en emailadres. Of laat uw gegevens hier achter zodat we contact met u op kunnen nemen.

Bedankt voor uw aanvraag.