OUR BLOG

01 jun 2022

Alle hens aan dek!

Groepsfoto NoordamVB Blauwe Botter Race
Het team van Noordam Vermogensbeheer aan boord tijdens dé zeilwedstrijden van Spakenburg.

Vorige week vonden na twee jaar eindelijk dé zeilwedstrijden van Spakenburg weer plaats: de Zuidwal Wedstrijden en Blauwe Botter Race. Een lang weekend zeilen, eten, drinken en netwerken. Naast de zeilen,  werd ook de vlag van Noordam gehesen.

Ondernemen is vaak hard werken en geleefd worden door je agenda. Ontspannen met de mensen die belangrijk voor je zijn is daarom minstens zo belangrijk. Daar lenen deze dagen zich uitstekend voor: twee dagen genieten op het water.

Tijdens de Blauwe Botter Race en de Zuidwal voer Noordam mee met een leuke mix van collega’s, vrienden en familie. Het was perfect zeilweer, waardoor we op een andere manier “hard moesten werken”! Ondanks dat we de handen flink uit de mouwen gestoken hebben, eindigde Noordam met de UK15 en de BU59 in de middenmoot. De uitslag mocht de pret niet drukken, want de feestjes na de wedstrijden waren gezellig als altijd!

Tot slot een bijzonder woord van dank aan onze schippers Julio Huygen en Aart van Halteren met hun bemanning van de UK15 en BU59. Een gevoel van chauvinisme en trots overheerst wanneer we met de botters onze mooie museumhaven Spakenburg binnenvaren. Ook willen wij www.spakenburg.com bedanken voor de organisatie van de geweldige dag woensdag, evenals www.zuidwalwedstrijden.nl voor de organisatie van de bedrijvenwedstrijd op vrijdag.

 

michiel